Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Shape

Vastgoedbeheer Groningen

Ben je opzoek naar een geschikte partij die het beheer van je vastgoed kan verzorgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al jaren houden wij ons bezig met het in opdracht beheren van vastgoed in Groningen namens verschillende klanten. En hebben de nodige kennis van de Groningse vastgoedmarkt.

Technisch vastgoedbeheer

Behalve goed vastgoedbeheer is het ook belangrijk dat het vastgoed, technisch goed onderhouden wordt. Daarbij kunnen wij u volledig bij ontzorgen. Zowel voor het onderhoud op de korte termijn (storingen) dan wel voor het onderhoud op de lange termijn. Wij hebben diverse vakkundige mensen die het onderhoud kunnen doen.

Financieel Vastgoedbeheer

Behalve het vinden van een geschikte huurder, kunnen we ook het financieel beheer voor u uit handen nemen. Wij houden ons dan onder andere bezig met het incasseren van de maandelijkse huren. Actief debiteurenbeheer te voeren etc. 

Beleggingspanden

Ben je van plan om een beleggingspand te gaan aankopen? Bijvoorbeeld een studentenwoning of appartement voor een studerende zoon of dochter? Of als investering omdat het rendement op de spaarrekening tegenvalt? Dan helpen je hier graag bij. We hebben een uitgebreid netwerk. Dus de kans dat we iets passends vinden is zeer groot.

Ook voor de verkoop van beleggingspanden kun je bij ons terecht. We kennen diverse partijen die altijd wel een beleggingspand willen kopen. Waardoor een vlotte afwikkeling mogelijk is.

Shape

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Contact