Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Papengang 10 in Hartje Groningen

Beleggingspand op een centrale locatie in hartje Groningen en op steenworp afstand van de Grote Markt. Het betreft hier vier verhuurde appartementen, die verdeeld zijn over de begane grond en eerste verdieping. Het is daarnaast mogelijk om ook de bovenste helft, tweede en derde verdieping, van het pand aan te kopen. Dit bestaat uit vier verhuurde studio appartementen, die in de verkoop komen bij ander kantoor. Voor verdere inlichtingen hierover kunt u contact opnemen.

Appartementen

Papengang 10. Op de begane grond een 3-kamerappartement van ca. 35 m2. Indeling hal met meterkast, een woonkamer met open keuken, één slaapkamer en nog een kamer die te gebruiken is als tweede slaapkamer of als hobbykamer/ studeerkamer. Daarnaast nog separaat toilet en een douche met wastafel.

Papengang 10-1.Op de begane grond, aan de achterzijde van pand, een leuk 2-kamer appartement van ca. 36 m2 dat gelegen is aan een afgesloten binnenpleintje. De indeling van het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken en het heeft één slaapkamer. Daarnaast is er nog een inloopkast, handig voor onder andere het opbergen van kleding. Verder is er nog een apart toilet en douche met wastafel.

Papengang 10-A. Op de eerste verdieping een 2-kamer appartement van ca. 35 m2. Het appartement is als volgt ingedeeld. Woonkamer met open keuken, slaapkamer met wastafel met toegang tot de douche, en daarnaast een separaat toilet.

Papengang 10-A1. Op de eerste verdieping aan de achterzijde van het pand dit 2-kamer appartement van ca. 34 m2. Bestaande uit woonkamer met open keuken en toegang tot het toilet, daarnaast is er een berging waar de CV aansluiting zit. De slaapkamer is voorzien van een wastafel en heeft toegang tot de douche.

 

Ligging

Het beleggingspand ligt aan de Papengang, een zijstraat tussen de Oosterstraat en Peperstraat. De Grote Markt ligt op een steenworp afstand.

Indeling

Op de begane grond zijn de appartementen 10 en 10-1. Via het trappenhuis zijn op de eerste verdieping de andere twee appartementen 10-A en 10-A1 te bereiken.

Klik hier voor de (3-D) plattegronden. 

Bijzonderheden:

 • Binnenstad Groningen
 • 4 verhuurde appartementen
 • Huidige kale huur € 33.000.- per jaar
 • Geen schademelding van aardbevingsschade gedaan
 • Verkoop in verhuurde staat en met een ‘as is, where is’ clausule
 • Mogelijkheid om het gehele pand aan te kopen

Kenmerken

Huuropbrengst
Kale huuropbrengst per jaar: € 33.000.-

Vraagprijs: € 645.000.- k.k.
Aanvaarding in overleg

Energielabels
10: G
10-1: F
10-A: F
10-A1: C

Alle informatie is geheel vrijblijvend en alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Meting aan de hand van NEN2580.

 

Bouw 

 • Soort appartement: Beneden + bovenwoning (appartement)
 • Soort bouw: Bestaande bouw
 • Bouwjaar: 1940
 • Specifiek: Gestoffeerd
 • Soort dak: Plat dak bedekt met bitumineuze dakbedekking

 

Oppervlakten en inhoud 

 • Wonen: 140 m²
 • Inhoud: 443 m³

Afspraak maken?

Telefoon: 06 574 686 65 of 050 790 1036
E-mail: info@makelaardijreinders.nl
Paterwoldseweg 806
9728 BM Groningen​

Direct contact met ons opnemen. Bel ons op 06 574 686 65 of 050 790 1036