Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Jouw woning verkopen?

Wil je jouw woning verkopen? Wij nemen je graag alle zorg uit handen. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio Groningen en Friesland. 

Verkoop je woning in 7 stappen

Ondanks de landelijke stijgende trend in de prijzen van de woningen op de huizenmarkt, blijkt er volgens het Dagblad van het Noorden dit niet altijd vanzelfsprekend te zijn voor de provincie Groningen. Daarom heeft Reinders Makelaars & Adviseurs een lijstje opgesteld om jouw woning zo snel mogelijk te verkopen, tegen de beste verkoopprijs! 

Stap 1 | Stel samen met je makelaar de verkoopprijs vast.

Ondanks dat de huidige markt zich compleet leent voor de verkoop van je huis tegen een hoge vraagprijs is het alsnog van belang om een passende vraagprijs vast te stellen. Een balans moet worden gevonden tot een aantrekkelijke vraagprijs voor de koper, maar ook voor een prettige opbrengst voor de verkoper. Een makelaar zoals Reinders kan zijn expertise gebruiken om jouw te helpen met een goede vraagprijs vast te stellen.

Stap 2 | Laat mensen weten dat je huis te koop staat.

Je kunt natuurlijk een ‘te koop-bord’ ophangen, maar als de potentiële koper niet uit de buurt komt schiet dit niet op. Daarom is het van belang dat de woning ook online opvalt. Een makelaar kent verschillende tools waarbij de woning via Funda of social media meer potentiële geïnteresseerden bereikt. 

Stap 3 | Zorg dat jouw woning opvalt.

Funda staat natuurlijk vol met verschillende woningen die te koop worden aangeboden. Hoe zorg jij dat mensen interesse hebben in jouw woning? Wij kunnen je hiervoor tips geven bij de styling van de woning om zo sneller tot een verkoop te komen.

 

 

Stap 4 | Bezichtigingen

Nadat mensen geïnteresseerd zijn geraakt in jouw woning, kunnen deze een bezichtiging aanvragen. Vervolgens zal Reinders Makelaars & Adviseurs deze bezichtigingen plannen en begeleiden zodat je in dit opzicht compleet ontzorgd wordt.

 

 

Stap 5 | Onderhandeling

De onderhandelingsfase kan op verschillende manieren in gang worden gezet. Al met al, zal er samen met jou een passende onderhandelingsstrategie worden opgesteld.

Stap 6 | Overeenkomst

Is de onderhandeling rond? Dan kan er worden gesteld dat jullie tot een overeenkomst zijn gekomen. Vervolgens wordt er koopovereenkomst opgesteld in samenwerking met de makelaar.

Stap 7 | De laatste stap

De opgestelde koopovereenkomst wordt vervolgens naar de notaris gestuurd, waarbij de documenten worden getekend en de sleuteloverdracht plaatsvindt. Gefeliciteerd! Dit is de start van een nieuw begin voor beide partijen.

Kennismakingsgesprek inplannen

Reinders
Makelaars & Adviseurs kunnen je helpen bij het volgen van deze stappen en deelt graag verdere expertise op het gebied van woningverkoop met jou. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Afspraak maken?

Telefoon: 06 574 686 65 of 050 790 1036
E-mail: info@makelaardijreinders.nl
Paterwoldseweg 806
9728 BM Groningen​

Direct contact met ons opnemen. Bel ons op 06 574 686 65 of 050 790 1036

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Products

Contact