Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Aankoopmakelaar Groningen

Wat is een aankoopmakelaar? Wil je een woning kopen? Dan kan het handig zijn om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Makelaardij Reinders kan je helpen bij het vinden jullie droomhuis. Wij kennen de woningmarkt in Groningen en omgeving en weten vaak als eerste welke woningen er in de verkoop komen. Dat is handig, want Groningen is een gewilde regio en als woningzoeker vis je snel achter het net.

Voordelen aankoopmakelaar

  • Aankoopmakelaars zijn vaak als eerste op de hoogte van huizen die op de markt komen. Ze zitten dicht bij het vuur. Daarmee vergroot je de kans op een geschikte woning.
  • Een aankoopmakelaar is een expert op zijn vakgebied. Hij weet wat je moet regelen om jouw droomhuis te vinden én kan je adviseren over prijzen.
  • De aankoopmakelaar is objectief en niet emotioneel betrokken bij het koopproces. 
  • Een aankoopmakelaar bespaart je enorm veel tijd, energie en regelwerk. Er wordt jou dus veel werk uit handen genomen. 

Reinders makelaars & adviseurs is de aankoopmakelaar van Groningen

Al vele jaren zijn wij actief in de Groninger vastgoedbranche. Wij kennen de markt op ons duimpje en weten als geen ander hoe je jouw woning het beste kunt vinden. Wij nemen jou al het werk uit handen, dat scheelt enorm veel tijd en energie. Graag maken we kennis met jou en horen we waar je naar op zoek bent. 

Afspraak maken?

Shape

Direct contact met ons opnemen? Bel ons op 06 574 686 65 of 050 790 1036

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Contact