Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Verkoopmakelaar

Wil jij je huidige woning verkopen? Dan is het handig om een verkoopmakelaar in dienst te nemen. Je wilt natuurlijk dat dit op de best mogelijke manier en vlekkeloos verloopt. Hiervoor ben je bij Reinders Makelaars & Adviseurs aan het goede adres. Een vrijblijvende kennismaking is snel gemaakt! 

Waarom kiezen voor Reinders?

Je woning verkopen lijkt in de huidige markt niet moeilijk. Er is immers genoeg vraag. Maar wil jij het optimale uit jouw woning halen? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. Daarbij gaan we het gehele verkoopproces voor je uit handen  nemen. Hoe we jou  ontzorgen? Door vooraf samen met jou te kijken waar jij ondersteuning nodig hebt. Samen maken we een plan van aanpak. Wil je bijvoorbeeld dat wij de vraagprijs voor jou bepalen? De onderhandelingen doen? Bezichtigingen regelen en je woning op Funda zetten? Of wil je dat wij ervoor zorgen dat jouw hele huis verkoopklaar gemaakt wordt en opnieuw gestyled? Ontzorgen is altijd maatwerk. Neem contact met ons op als je wilt weten wat wij voor jou kunnen doen.

Shape

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Contact