Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Verkoopmakelaar Groningen

Heb je een nieuwe woning gekocht? Of wil je liever eerst je huidige woning verkopen? Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar dan ben je bij Reinders Makelaars & Adviseurs aan het goede adres. Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning. Daarbij gaan we verder dan een advertentie op Funda. 

Woning verkopen

Je woning verkopen lijkt in de huidige markt niet moeilijk. Er is immers genoeg vraag. Maar wil jij het optimale uit jouw woning halen? Dan kunnen wij jou daarbij helpen. Daarbij gaan we het gehele verkoopproces voor je uit handen gaan nemen. Hoe we jou kunnen ontzorgen? Door vooraf samen met jou te kijken waar jij ondersteuning nodig hebt. Samen maken een plan van aanpak. Wil je bijvoorbeeld dat wij de vraagprijs voor jou bepalen? De onderhandelingen doen? Bezichtigingen regelen en je woning op Funda zetten? Of wil je dat wij ervoor zelfs voor zorgen dat jouw hele huis verkoopklaar gemaakt wordt en opnieuw gestyled? Ontzorgen is altijd maatwerk. Neem contact met ons op als je wilt weten wat wij voor jou kunnen doen.

 

Afspraak maken?

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Shape

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Contact