Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Bakkerskamp 5 | Makkinga

Prachtig en ruime woning te koop in het pittoreske Makkinga.  

Vraagprijs: € 329.500,=

Te koop: Twee-onder-een-kap-woning

Bakkerskamp 5 Makkinga

Prachtige 2/1-kap-woning in een kindvriendelijke wijk.

Bekijk deze woning op Funda >>.

OPEN DAG: zaterdag 24 augustus 

 In een groene, rustige, kindvriendelijke woonwijk, staat deze nette 2/1 kap woning. Doordat de achtertuin van de woning tegen een houtwal ligt, heeft deze veel privacy. 

Via een ruime hal met toilet, meterkast en toegang tot de garage, kom je in de royale uitgebouwde woonkamer met open keuken en een schuifpui naar de tuin. De keuken heeft een L-opstelling en is compleet ingericht. Vanuit de keuken is er toegang tot een kantoor en een bijkeuken. Aan de keuken grenst het kantoor, dit kan ook als bergruimte dienen. In de bijkeuken bevinden zich de aansluiting voor wasmachine/droger en eventueel vrieskist. 

De eerste verdieping heeft 3 slaapkamers en een badkamer. De kamers op de verdieping zijn allen voorzien van nieuwe kunststof draai/kiep- en dakramen. Bovendien is op alle slaapkamers en op de tweede verdieping een insectenhor aanwezig.  De badkamer is betegeld en voorzien van een ligbad met douche, wasbak met spiegel, verwarming en hangtoilet. Op de zolder is een extra slaapkamer gecreëerd. Door het plaatsen van een of twee dakkapel(len) is er de mogelijkheid om deze ruimte verder te vergroten.

De ruime tuin (10×10 meter) ligt op het oosten. Door de houtwal, die aan de achterkant van de tuin grenst, biedt de tuin veel privacy. De tuin heeft 2 terrassen; 1 tegen de woning aan en 1 achter in de tuin. Door een pad langs de garage is er een achterom. In de tuin staat een tuinhuisje, voorzien van stroom. Naast de woning is de aangebouwde garage met kanteldeur, bovenraam en voorzien van elektra en uitspoelbak. Ruim genoeg om een auto te parkeren.

Makkinga ligt op slechts 6 km van Oosterwolde en 20 km van Wolvega en Drachten. In het dorp zijn de volgende voorzieningen: Een basisschool, een peuterspeelzaal en een huisartsenpraktijk met apotheek. Voor de dagelijkse voorzieningen is men aangewezen op Oosterwolde. Dit is een perfecte woning voor starters of gezinnen die meer ruimte zoeken.

Bekijk hier de foto's van Bakkerskamp 5 Makkinga

Afspraak maken?

Telefoon: 06 574 686 65 of 050 790 1036
E-mail: info@makelaardijreinders.nl
Paterwoldseweg 806
9728 BM Groningen​

Direct contact met ons opnemen. Bel ons op 06 574 686 65 of 050 790 1036

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Products

Contact