Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Hypotheken

Shape

Hypotheekadvies

stadgezicht Groningen thuishaven van Makelaardij Reinders

Hypotheken

Bij Reinders Makelaars & Adviseurs kunnen we je niet alleen helpen bij het aan of verkopen van je woning, maar kunnen we je ook helpen met het verkrijgen van passend hypotheekadvies! Wij bieden jou hiermee een totaalpakket. Met een gevarieerd en ruim aanbod aan hypotheekverstrekkers kunnen wij jou altijd een geschikte hypotheek aanbieden, passend bij jouw situatie.

Denk je er bijvoorbeeld aan om te verhuizen en heb je vragen over het oversluiten van een hypotheek? Of heb je vragen over hoe zit het met de hypotheek en de mogelijkheden voor een verbouwing of nieuwbouwhypotheek? Of wil je in je huidige huis blijven wonen, maar zit je een scheiding? Wij kunnen je hier in begeleiden.

Wij bieden jou

  • Complete expertise op het gebied van het aankopen en het verkopen van woningen, beleggingen en hypotheekadvies
  • Kennis over de woningmarkt in Groningen en omgeving
  • Passend en eerlijk advies
  • Persoonlijk contact
  • Een totaalpakket waarbij je maar bij één partij terecht hoeft voor alle gerelateerde zaken

Hypotheek oversluiten

Je hypotheek oversluiten? Dit gebeurt wanneer je je hypotheek meeneemt naar een andere geldverstrekker. Concreet betekent dit dat je de hypotheek vervroegd aflost met de nieuwe hypotheek die je bij een andere verstrekker afsluit. In sommige gevallen kan dit je geld besparen, bijvoorbeeld als je aan het einde bent aangekomen van je rentevaste periode. Ook als je van plan bent om te gaan (ver)bouwen kan het aantrekkelijk zijn om te onderzoeken of het oversluiten van je hypotheek van toegevoegde waarde kan zijn. Reinders begeleid je hierin door samen met jou te evalueren of het vroegtijdig oversluiten van jouw hypotheek voordelig kan uitpakken voor je vaste maandlasten.

Hypotheek aanpassen

Is de waarde van je woning door de jaren heen gestegen? Ben je van plan om je huis te verkopen? Of ben je simpelweg nieuwsgierig hoe je van de gunstige waardestijging van je huis kunt profiteren zonder dat je je huis verkoopt? Neem dan contact op met Reinders om de mogelijkheden die passend zijn bij jouw situatie te bespreken.

Ook voor de verkoop van beleggingspanden kun je bij ons terecht. We kennen diverse partijen die altijd wel een beleggingspand willen kopen. Waardoor een vlotte afwikkeling mogelijk is.

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Contact