Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Duurzame Eindwoning in Zwolle / Verkocht

Verkocht! Moderne Eindwoning (108 m2) met vrij uitzicht op het park rond de Westerveldse Aa, op fietsafstand van het centrum in Zwolle.  

EINDWONING

Puutbeek in Zwolle

Aan de rand van een gezellige buurt, ligt deze duurzame en ruime woning. De tuin grenst aan een park en het uitzicht vanuit het huis en de tuin is dan ook schitterend. Je woont dus in een rustige en groene omgeving en voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet met de auto. Wil je meer vertier? Dan fiets je in 10 minuten naar de binnenstad van het prachtige Zwolle. Wil je verder weg, dan rij je zo de ringweg richting de A28 op.

Duurzaam

De omgeving is niet het enige dat groen is. Door recente investeringen in verduurzaming, is de woning dat ook. Door de investeringen in (vloer-, gevel- en dak)isolatie, zonnepanelen en dubbel glas (HR++) heeft de woning energielabel A. Het huis is helemaal af, zodat er niet geklust hoeft te worden en je eigenlijk alleen je spullen maar hoeft te verhuizen.

Bijzonderheden:

• Woonoppervlak van 108 m², bouwjaar 1975
• Direct toegang tot park (dat leidt naar de Wijde Aa)
• Binnen 10 minuten met de fiets in centrum Zwolle
• Duurzame woning, met energielabel A
• Nieuwe, strakke keuken met veel bergruimte
• Notariskeuze is Hoekstra & Partners Notarissen te Zwolle

Woning Indeling

Begane grond. De ruime, lichte woonkamer met moderne open keuken beslaat bijna de hele benedenverdieping. De keuken is in 2019 geplaatst en naast een ruim werkblad en moderne inbouwapparaten is er ook veel bergruimte. Vanuit de lichte woonkamer stap je, door de schuifdeur, zo de heerlijke tuin in. Op de hele begane grond ligt een mooie PVC-vloer. De achtergevel heeft zonwering, waardoor het in de zomer koel blijft in de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een ruime berging.

Eerste verdieping. Op de eerste verdieping vind je 4 slaapkamers en de badkamer. De grootste kamer is verder voorzien van een airco. De rolluiken voor de ramen houden het licht en de warmte buiten. In de badkamer vind je een douche, wastafel, toilet en elektrische radiator.

Zolder. Een vlizotrap leidt naar de zolder. Deze geïsoleerde bergruimte is niet hoog, maar wel uitermate geschikt voor het bergen van spullen die je niet het hele jaar nodig hebt zoals kerstversiering, koffers en skikleding.

 

 

Buitenruimte 

We hadden het al over de prachtige en verrassend ruime tuin. Deze is, door de ligging op het zuidwesten, lekker zonnig. De tuin is goed aangelegd en naast een mooi grasveld vind je er bloemenperken met tal van planten en struiken. Er is zelfs een kas. Maar dat is niet alles: direct aan de woning ligt het grote terras en verderop is een berging met overkapping. De perfecte plek voor jouw buitenkeuken. Je auto parkeer je op de oprit voor de woning of op de parkeerplaats op het plein.

Afspraak maken?

Telefoon: 06 574 686 65 of 050 790 1036
E-mail: info@makelaardijreinders.nl
Paterwoldseweg 806
9728 BM Groningen​

Direct contact met ons opnemen. Bel ons op 06 574 686 65 of 050 790 1036

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Products

Contact