Reinders MAKELAARS & ADVISEURS
Reinders MAKELAARS & ADVISEURS

Jouw woning verkopen?

Wil je jouw woning verkopen? Wij nemen je graag alle zorg uit handen. Wij hebben een uitgebreid netwerk in de regio Groningen en Friesland. 

Verkoopmakelaar Groningen

Heb je een nieuwe woning gekocht? Of wil je liever eerst je huidige woning verkopen? Als je op zoek bent naar een verkoopmakelaar dan ben je bij Reinders Makelaars & Adviseurs aan het goede adres. Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning. Daarbij gaan we verder dan een advertentie op Funda. Natuurlijk kun je ook proberen om zelf je woning aan de man te brengen. Maar een verkoopmakelaar heeft veel voordelen. 

Voordelen verkoopmakelaar

  • De opbrengst is hoger als je een verkoopmakelaar inschakelt.
  • Een verkoopmakelaar is op de hoogte van alle wetten en regels
  • Een verkoopmakelaar neemt je veel werk uit handen. Zo kan hij de bezichtigingen inplannen en doen, mensen te woord staan met vragen en scherp onderhandelen over de verkoopprijs. 
  • Een makelaar zorgt ervoor dat je woning op Funda opvalt.
  • En natuurlijk doet de makelaar al het papierwerk voor u.
 

Kennismakingsgesprek inplannen

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Graag maak ik persoonlijk kennis. Bel me voor de mogelijkheden en een kennismakingsgesprek op 050 790 1036.

Afspraak maken?

Telefoon: 06 574 686 65 of 050 790 1036
E-mail: info@makelaardijreinders.nl
Paterwoldseweg 806
9728 BM Groningen​

Direct contact met ons opnemen. Bel ons op 06 574 686 65 of 050 790 1036

Reinders Makelaardij is de betrouwbare makelaar voor Groningen en omstreken. Zowel voor een aan- als als verkoopmakelaar, vastgoedbeheerder én tijdelijke (studenten)huisvesting kunt u bij Reinders Makelaardij terecht.

Products

Contact